Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\familiescheffer.nl\www\site\libraries\cms\application\cms.php on line 464 Over ons

Over ons

Wij zijn Arjan en Alex Scheffer-Koster.

Twee 'gewone' jongens die proberen het beste uit het leven te halen, samen met onze twee honden Tarzan en Wodan. We delen veel dingen samen, veel dezelfde interesses. En toch zijn we voldoende verschillend om 'het leven spannend' te houden. Die verschillen zijn overigens geen tegenstellingen, maar eerder aanvullingen op elkaar. We vinden zelf dat we een goed team zijn samen!

We houden van kunst en cultuur. Als we naar een museum gaan kijken we soms naar heel andere dingen. Je neemt in je leven je eigen bagage mee, en wordt gegrepen door verschillende beelden. Maar onze smaak is zeer breed, van abstract tot realistische kunst. Met de museumkaart is een museumbezoek lekker laagdrempelig. Een snel bezoekje, kijken wat je leuk vind, en de rest lekker overslaan.

Beiden houden we ook erg van de natuur. Echt genieten van de kleine dingen om ons heen. Mooie herfstkleuren, een kop warme chocolademelk na een lekkere winterwandeling met de honden, het fluiten van de vogels. Muziek, breed georiƫnteerd, elk met een eigen smaak, en ook wel veel gemeenschappelijk. We wonen in Zelhem, in een van de mooiste streken van Nederland, vinden we zelf. We proberen zo nu en dan daarvan hier op deze site wat te laten zien.

Laatste nieuws